Πολιτική απορρήτου

Παρακάτω θα βρείτε την ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου του Captain Nikolas Stone House, η οποία ισχύει για όλες τις πληροφορίες που παρέχονται ή συλλέγονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Κατανοούμε ότι η κράτηση στο διαδίκτυο συνεπάγεται σημαντική εμπιστοσύνη από μέρους σας. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και την αποδίδουμε υψηλή προτεραιότητα στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε. Διαβάστε αυτήν την πολιτική για να μάθετε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας.

1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Γενικά. Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε τυχόν πληροφορίες που εισάγετε στην ιστοσελίδα μας ή μας δίνετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Περιλαμβάνει πληροφορίες που μπορούν να σας αναγνωρίσουν (“προσωπικές πληροφορίες”), συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της επωνυμίας σας, τηλεφωνικού αριθμού, ταχυδρομικών διευθύνσεων και διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στοιχείων χρέωσης (όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας, όνομα κατόχου κάρτας και ημερομηνία λήξης). Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις του δωματίου σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε πληροφορίες, αλλά γενικά οι περισσότερες από τις πληροφορίες που ζητάμε από εσάς είναι απαραίτητες για να κάνετε κράτηση.

Πληροφορίες σύντροφο ταξιδιού. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση για κάποιον άλλο μέσω αυτής της ιστοσελίδας, θα ζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες και προτιμήσεις ταξιδιού σχετικά με αυτό το άτομο. Θα πρέπει να λάβετε τη συγκατάθεση άλλων ατόμων προτού μας δώσετε τις προσωπικές πληροφορίες και τις προτιμήσεις ταξιδιού, καθώς οποιαδήποτε πρόσβαση στην προβολή ή αλλαγή των πληροφοριών θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του λογαριασμού σας.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. Εάν χρησιμοποιείτε τα χαρακτηριστικά των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας του Captain Nikolas Stone House, είτε στον ιστότοπό μας είτε διαφορετικά μέσω παρόχου κοινωνικών μέσων, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εσάς μέσω αυτού του παροχέα κοινωνικών μέσων, σύμφωνα με τις πολιτικές τους. Για παράδειγμα, προσφέρουμε την επιλογή εγγραφής στον ιστότοπό μας μέσω της λειτουργίας “Facebook Connect”, επιτρέποντάς σας να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του λογαριασμού σας στο Facebook χωρίς να καταχωρίσετε τα απαιτούμενα δεδομένα στη σελίδα μας. Όταν χρησιμοποιείτε μια λειτουργία κοινωνικών μέσων και εάν έχετε επιλέξει να την συμπεριλάβετε στο λογαριασμό σας κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες όπως το όνομα, η εικόνα προφίλ, το φύλο, τα γενέθλιά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η πόλη ή η περιοχή και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που έχετε επιλέξει διαθέσιμη. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας και των φίλων σας, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχετε σε έναν παροχέα κοινωνικών μέσων σχετικά με τις αντίστοιχες τοποθεσίες σας (“Δεδομένα τοποθεσίας”) για να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο. Λάβετε υπόψη ότι τα δεδομένα τοποθεσίας σας μπορούν επίσης να μοιραστούν με τους φίλους σας σε έναν παροχέα κοινωνικών μέσων, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας για αυτόν τον παροχέα κοινωνικών μέσων. Μπορεί επίσης να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες από παρόχους κοινωνικών μέσων σχετικά με τη χρήση μιας εφαρμογής που εκτελούμε στον ιστότοπό της.

2. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε ευαίσθητα στοιχεία χρέωσης (όπως όνομα κατόχου κάρτας, αριθμό πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης) για να συμπληρώσετε τις κρατήσεις ξενοδοχείων που κάνετε στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς, εφόσον δώσατε τη συγκατάθεσή σας: να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε. να σας παράσχουμε την επιβεβαίωση της κράτησης του ξενοδοχείου και τις ενημερώσεις σας. να διαχειρίζεστε το λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών επεξεργασίας και των ειδοποιήσεων ταξιδιών. να επικοινωνείτε μαζί σας γενικά. να απαντήσετε στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας. να μετρήσουμε το ενδιαφέρον και να βελτιώσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τον ιστότοπό μας. να σας ειδοποιήσω για ειδικές προσφορές και προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. για να προσαρμόσετε διαφορετικά την εμπειρία σας με αυτόν τον ιστότοπο.

Email Επικοινωνίες.

Θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σχετίζονται με τα ταξίδια στην ιστοσελίδα μας. Ένας τρόπος να το κάνουμε είναι να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα που σχετίζονται με το ξενοδοχείο σας, αν έχετε συναινέσει στη λήψη μηνυμάτων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα συμμορφωνόμαστε με υπάρχουσες διαθέσιμες στο κοινό λίστες εξαίρεσης όταν στέλνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ. Πιστεύουμε ότι αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές προσφορές που σχετίζονται με τις μετακινήσεις που είναι διαθέσιμες μέσω του ιστότοπού μας και των εφαρμογών μας. Σημειώστε ότι θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να μην λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιοδήποτε τέτοιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνουμε.

3. Με ποιους μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

Με τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις ακόλουθες οντότητες:

Προμηθευτές όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων και παρόχους δραστηριοτήτων που εκπληρώνουν τις κρατήσεις σας. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτο προμηθευτή περιγράφονται ως τέτοιες. Ως εκ τούτου, σας ενθαρρύνουμε να αναθεωρήσετε τις πολιτικές απορρήτου οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προμηθευτή των οποίων τα προϊόντα αγοράζετε μέσω αυτού του ιστότοπου. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι προμηθευτές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί σας για να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, να διευκολύνουν την κράτηση ταξιδιού σας ή να απαντήσουν σε μια κριτική που μπορείτε να υποβάλετε.

Εξυπηρετητές τρίτων που παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες εκ μέρους μας, όπως επεξεργασία πιστωτικών καρτών, ανάλυση επιχειρήσεων, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ, διανομή προγραμμάτων ερευνών ή κληρώσεων και πρόληψη απάτης. Ενδέχεται επίσης να εξουσιοδοτήσουμε τρίτους προμηθευτές να συλλέξουν πληροφορίες εκ μέρους μας, συμπεριλαμβανομένου του αναγκαίου για τη λειτουργία των λειτουργιών του ιστότοπού μας ή των εφαρμογών μας ή για τη διευκόλυνση της παράδοσης διαδικτυακής διαφήμισης προσαρμοσμένης στα ενδιαφέροντά σας. Οι προμηθευτές τρίτων μερών έχουν πρόσβαση και μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες μόνο όταν χρειάζεται για την εκτέλεση των λειτουργιών τους και δεν επιτρέπεται να μοιράζονται ή να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Απαιτούνται επίσης να ακολουθούν τις ίδιες πρακτικές ασφάλειας των δεδομένων με τις οποίες εμείς οι ίδιοι ακολουθούμε. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών τρίτων μπορούν να εγκατασταθούν σε χώρες που ενδέχεται να μην προσφέρουν επίπεδο προστασίας για τα προσωπικά σας στοιχεία που είναι ισοδύναμο με εκείνο που προσφέρεται στη χώρα κατοικίας σας. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να προστατέψουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα προστασίας δεδομένων.

Οι επιχειρηματικοί εταίροι με τους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε από κοινού προϊόντα ή υπηρεσίες ή των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μπορούν να προσφερθούν στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να πείτε πότε ένα τρίτο μέρος συμμετέχει σε ένα προϊόν ή υπηρεσία που έχετε ζητήσει, επειδή το όνομά τους θα εμφανιστεί, είτε μόνο του είτε με το δικό μας. Εάν επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις προαιρετικές υπηρεσίες, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων, με αυτούς τους συνεργάτες. Λάβετε υπόψη ότι δεν ελέγχουμε τις πρακτικές απορρήτου αυτών των επιχειρηματικών συνεργατών τρίτου μέρους.

Αναφερόμενοι ιστότοποι αν έχετε παραπέμψει σε αυτόν τον ιστότοπο από άλλο ιστότοπο (για παράδειγμα, μέσω ενός συνδέσμου που κάνατε κλικ σε έναν άλλο ιστότοπο που σας στρέφει σε αυτόν), ενδέχεται να μοιραστούμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς με αυτόν τον ιστότοπο που παραπέμπει. Σας ενθαρρύνουμε να ανατρέξετε στις πολιτικές απορρήτου οποιουδήποτε ιστότοπου που σας παραπέμπει εδώ.

Παροχείς κοινωνικών μέσων. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες κοινωνικών μέσων μέσω του ιστότοπού μας, μοιράζεστε πληροφορίες με τον παροχέα κοινωνικών μέσων (όπως το Facebook) και οι πληροφορίες που μοιράζεστε θα διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου τους (συμπεριλαμβανομένου ότι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες μέσω του παρόχου κοινωνικών μέσων ). Ενδέχεται να μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου για αυτούς τους παρόχους κοινωνικών μέσων.

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας:

Σε απάντηση σε κλήσεις, δικαστικές αποφάσεις ή άλλες νομικές διαδικασίες. να δημιουργήσουμε ή να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας για την υπεράσπιση των νομικών απαιτήσεων. ή όπως άλλως απαιτείται από το νόμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις διατηρούμε το δικαίωμα να εγείρουμε ή να παραιτηθούμε από οποιαδήποτε νομική αντίρρηση ή δικαίωμα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Όταν πιστεύουμε ότι είναι σκόπιμο να διερευνηθεί, να προληφθεί ή να αναληφθεί δράση σχετικά με παράνομες ή ύποπτες παράνομες δραστηριότητες, να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της εταιρείας μας, του παρόντος ιστότοπου ή των εφαρμογών μας, των πελατών μας ή άλλων. και σε σχέση με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και άλλες συμφωνίες.

Σε σχέση με μια εταιρική συναλλαγή, όπως εκποίηση, συγχώνευση, ενοποίηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων ή στην απίθανη περίπτωση πτώχευσης.

Εκτός από όσα αναφέρονται παραπάνω, θα ειδοποιηθείτε όταν οι προσωπικές σας πληροφορίες θα μοιραστούν με τρίτους και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να μην έχουμε μαζί μας τέτοιες πληροφορίες. Μπορούμε επίσης να μοιραζόμαστε συγκεντρωτικές ή ανώνυμες πληροφορίες με τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιζόμενων και των επενδυτών. Για παράδειγμα, μπορούμε να πούμε στους διαφημιζόμενούς μας τον αριθμό των επισκεπτών που λαμβάνει ο ιστότοπός μας ή τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία και προορισμούς διακοπών. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες και χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη περιεχομένου και υπηρεσιών που ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρον.

4. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή / και να διορθώσετε τις πληροφορίες σας

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται παρακάτω.

Με την παροχή των προσωπικών σας πληροφοριών μέσω αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας. Μπορούμε να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό, προκειμένου να εκπληρώσουμε τους νόμιμους επιχειρηματικούς μας στόχους, να συμμορφωθούμε με τις νομικές και κανονιστικές μας υποχρεώσεις και για ιστορικούς και αναλυτικούς σκοπούς. Εφαρμόζουμε αυστηρά τεχνικά μέτρα για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε πληροφορίες λογαριασμού.

5. Οι επιλογές σας σε σχέση με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παράσχετε πληροφορίες, παρόλο που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας ή να επωφεληθείτε από ορισμένα χαρακτηριστικά που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Όταν εγγραφείτε ως μέλος, θα σας δοθεί η δυνατότητα επιλογής σχετικά με το εάν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς σχετικά με ειδικές προσφορές καθώς και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες επιλεγμένων τρίτων.

Ενδέχεται να έχετε την ευκαιρία στον ιστότοπό μας να παράσχετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λάβετε τα στοιχεία επιβεβαίωσης του ξενοδοχείου σας.

6. Cookies και άλλες τεχνολογίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε σχεδόν όλους τους ιστοτόπους. Τα cookies δεν σας αναγνωρίζουν προσωπικά και δεν είναι επιβλαβή για τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Χρησιμοποιούνται από ιστότοπους που επισκέπτεστε, προκειμένου να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον ιστότοπο, να μας δώσετε πληροφορίες σχετικά με τις αναλυτικές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε γενικά τον ιστότοπό μας και να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ταξιδιωτικές διαφημίσεις πιο σχετικό με εσάς.

7. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Θέλουμε να αισθάνεστε σίγουροι για τη χρήση αυτού του ιστότοπου και των εφαρμογών μας για την πραγματοποίηση ταξιδιών και δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Παρόλο που κανένας ιστότοπος ή εφαρμογή δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, έχουμε εφαρμόσει τις κατάλληλες διαδικασίες διαχειριστικής, τεχνικής και φυσικής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, μόνο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες και μπορούν να το κάνουν μόνο για επιτρεπόμενες επιχειρηματικές λειτουργίες. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση όταν μεταδίδουμε τις ευαίσθητες προσωπικές σας πληροφορίες μεταξύ του συστήματός σας και του δικού μας, και χρησιμοποιούμε συστήματα προστασίας από τείχη προστασίας και συστήματα εντοπισμού εισβολών για να αποτρέψετε την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων ατόμων στις πληροφορίες σας.

8. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Εάν οποιοδήποτε μέρος αυτού του ιστότοπου ή οποιασδήποτε εφαρμογής σας συνδέει με άλλους ιστότοπους, οι συγκεκριμένοι ιστότοποι δεν λειτουργούν βάσει της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου. Σας συνιστούμε να εξετάσετε τις δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων που δημοσιεύονται σε αυτούς τους άλλους ιστότοπους για να κατανοήσετε τις διαδικασίες τους για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών.

9. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου (ή τον προγραμματισμό ταξιδιών ή τις αγορές σας), στείλτε μας email ή γράψτε μας στη διεύθυνση:

Email: info@captainnikolas.gr

Επικοινωνία